İSTANBUL / KADIKÖY - Nihat Işık İlkokulu

Nihat Işık İlkokulu

Caferağa Mah. Prof. Vehbi Sarıdal Sok. No 3 KADIKÖY/İSTANBUL
Vizyon
Yüksek öğrenime giden yolda, seçkin bir ortaöğretim kurumu için donatılmış; - Katılımcı, - Yaratıcı, - Çalışkan, - Akılcı, - Bilimi ve barışı yaşama geçirmenin önemini kavramış - “TEMELİ SAĞLAM” bireyler yetiştirmek.
Misyon
Kadıköy ilçesinin tercih edilen devlet okullarından biriyiz. Eğitim – öğretim hizmetinde kendimizi yenileme çabası içindeyiz. “TEMELİ SAĞLAM” öğrenciler yetiştirmek için çalışıyoruz. Bu nedenle de tercih ediliyoruz. Her sınıftan 3 şube olmak üzere, mevcudu 30 kişi olan sınıflarda çalışmalarımızı sürdürerek verimimizi daha da artırmak istiyoruz.
Başarılar
Her öğretim yılı öğrencilerimizin en az %50 den fazlası sınavla öğrenci olan ortaöğretim kurumlarını kazanmaktadır. Spor, Resim ve diğer sosyal etkinliklerde ulusal ve yerel başarılarımız vardır.
Ulaşım
Kadıköy Merkezden tramvayla veya yürüyerek Bahariye caddesi sonundaki ışıklara gelinir. Oradan soldaki Dr. Esat Işık Caddesinden 300 m yürüme mesafesindeyiz.
Servis var. Ayrıntılı bilgi sayfamızda okul servisleri başlığı altında vardır.
Yoğurtçu Park Caddesine Paralel bir üst Sokakta Şifa Camisinin Karşısındayız.
Merkezde
İlkokul düzeyinde düzenlenen oyun ve sportif etkinliklere katılıyoruz.
TEKNOFESTE KATILIYORUZ.
Proje Çalışmaları
DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ, GENÇ YAZARLAR PROJESİ, TERTEMİZ YARINLAR OKULLARDAN BAŞLAR PROJESİ.