İSTANBUL / KADIKÖY - Nihat Işık İlkokulu

ÖMER ERSOY - Müdür

1974 yılı Trabzon Sürmene doğumludur. İlkokul eğitimini Zonguldak/Ereğli, Ortaokul ve Lise eğitimini Samsun´da tamamladıktan sonra Üniversite eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde tamamladı. 1998 yılında İstanbul/Ümraniye Ahmet Yavuz İlköğretim Okulu´nda Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı. 2003 yılında yine aynı okula Müdür Yardımcısı olarak atandı.2013 yılına kadar aynı okulda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2013 yılında Müdür Başyardımcısı oldu. 2014 yılında Ümraniye Genç Osman İlkokuluna Müdür Yardımcısı olarak ataması yapıldı. 09/08/2018 tarihinde Genç Osman İlkokulunda Müdür olarak çalışmaya başladı. 28/07/2023  tarihinde görev süresine bağlı olarak yapılan rotasyon işlemleri sonunda Kadıköy İlçesi Nihat Işık İlkokulu´na Müdür olarak atandı.